جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

مشکل بزرگ برای کارگزار بعدی پرسپولیس!| استفاده از تبلیغ روی پیراهن ممنوع؟

  • کد خبر: ۸۴۵۸۱
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۳
مشکل بزرگ برای کارگزار بعدی پرسپولیس!| استفاده از تبلیغ روی پیراهن ممنوع؟
کارگزار بعدی باشگاه پرسپولیس قادر نیست از محوطه تبلیغاتی روی پیراهن این باشگاه استفاده کند.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، در حالی که باشگاه پرسپولیس مقدمات برگزاری مزایده کارگزاری خود را انجام داده و قرار است روزه ۱۰ آبان برنده مزایده مشخص شود اما هر شرکتی که به عنوان برنده اعلام شود تا یک فصل نمی‌تواند از ظرفیت تبلیغات روی پیراهن پرسپولیس استفاده بکند.

پیش از این و در زمان مدیران گذشته، باشگاه پرسپولیس با بانک گردشگری برای اسپانسری روی پیراهن پرسپولیس به توافق رسید آنهم با مبلغ بسیار پایین و عجیب و غریب.

در زمان فعلی و و در زمان مدیریت مجید صدری هم مدیران باشگاه برای رفع برخی مشکلات مالی مبلغ یک فصل اسپانسری خود از بانک گردشگری را پیش از آغاز فصل گرفتن و به نوعی پیش خور کردند.

به همین دلیل هر شرکتی که به عنوان کارگزاری اسپانسر پرسپولیس انتخاب شود نمی‌تواند از ظرفیت تبلیغات روی پیراهن پرسپولیس که مهمترین آیتم تبلیغی هم هست استفاده ‌کند مگر شرکت برنده مزایده پولی که بانک گردشگری به پرسپولیس پرداخت کرده را پرداخت کند تا بتواند از تبلیغات روی پیراهن استفاده کنند و گرنه در شرایط عادی چنین کاری با توجه به اینکه مدیران باشگاه تمام پول را پیش خور کردند امکان پذیر نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->